Сватбена украса Е&А

Категория:

Сватби

Сватбена украса Е&А е излята нежност, запечатваща специалния ден на Елица и Александър по един невероятен начин. Почеркът на тази украса няма аналог – толкова стилна и същевременно с това не те притиска с претенциозността си.

Масата на младоженците блестеше нежно, а в центъра й поставихме свещи LOVE, които изразяваха повода, за който гостите се бяха събрали.

Масите на гостите подчертахме с тишлайфери в цвят пудра и ги декорирахме със златни вази с цветни аранжировки и златни номера.

Няма да пропуснем да споменем и подаръчетата на гостите, които бяха френски макарони, кокетно опаковани в прозрачна кутийка със златен акцент.

Кътът за снимки бе също толкова приказен, колкото и останалата част от сватбената украса на Елица и Александър. Заложихме на бяла дървена стена, върху която окачихме инициалите на младоженците.

Добавихме настанително табло с масите и имената на гостите, което поставихме върху красива стойка. Цветните аранжировки по него допълваха приказната атмосфера.

Сватбена украса Е&А е едно от онези предизвикателства, в които се гмуркаме незабавно. Най-хубавото накрая е, че виждаме единствено усмивки около нас и това ни кара да се чувстваме пълноценни.

Бъдете щастливи, мило семейство. Гонете мечтите, хванати за ръка. Любов и разбирателство ви желаем целия екип на Плам Студио!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати