Сватбена Украса в зелен и златен цвят

Категория:

Сватби

Сватбена Украса в зелен и златен цвят създадохме за Марияна и Антони – двама влюбени, тръгнали по един и същи път.

Няма как да пропуснем да споменем искрено положителните си впечатления от булката и комуникацията, която имахме с нея – безгранично сърцат и мил човек, предразполагащ да творим магия.

Украса, която дълго време ще пребивава в съзнанието ни. Дали защото вложихме безгранично старание и креативност или заради това, че видяхме огромни усмивки върху лицата на двамата най-важни гости, не е ясно.

Стартираме с украсата в ресторанта. Всички столове са покрити с покривала, върху които поставихме елхово зелени панделки. В центъра на масите разположихме златни поставки със свещи, обградени от евкалипт и бели мини божури – наслада, нежност и ухание. Златните подложни чинии и луксозни бели салфетки завършиха тази феерия.

Насочваме се към младоженската маса, която бе изцяло покрита с бял тюл, а върху него окачихме инициалите на младоженците. Нежното ухание на евкалипт и бели цветя допълваше този кът от ресторанта.

За изнесения ритуал използвахме златна шестоъгълна арка, която частично покрихме със зеленина и текстил. Избрахме подходящи столчета, украсени с панделки, върху които гостите имаха възможност да поседнат и релаксират. Масата за подписването също бе част от декора на изнесения ритуал.

Като за финал ще споменем, че всички графични оформления, които можете да видите, включително покани, разпределително табло за гости, номера н масите, кутия за подаръци, са изцяло наше дело. Да не забравим да вмъкнем, че те бяха в синхрон с украсата и я подчертаваха великолепно.

Сватбена Украса в зелен и златен цвят е магия, създадена с любов от нас за Марияна и Антони!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати