Сватбена украса в бяло и сребърно

Категория:

Сватби

Сватбена украса в бяло и сребърно е красноречив пример за това, че в семплите неща може да се побере безмерна красота. Истински доволни сме от крайния резултат, а усмивките върху лицата на двамата влюбени е нашата най-голяма награда.

Нито за миг не си позволихме да нарушим онази семпла и изчистена линия, към която се придържахме от самото начало. Крайният резултат обаче бе внушителен – много стилна украса. През всеки един детайл прозира нежност, женственост, магия, блясък.

Започваме с младоженската маса, която покрихме с бял тюл. Върху него разположихме аранжировки в зелен и бял цвят. Сребърните камъчета, разпръснати по покривката, играеха ролята на малки бляскави бижута.

Заложихме на сребърни подложни чинии и бели хангали. Липсата на златен елемент автоматично придаде съвършена нежност на цялата визия.

За декорация на масите на гостите заложихме на цилиндрични вази с цветя и свещи. Сребърна основа плюс камъчета – красота, която трудно може да бъде описана с думи.

Сватбена украса в бяло и сребърно е сред най-нежните творения, които сме имали възможност да създаваме. Тя е букет от романтика и неподправена чистота!

Благодарим на младото семейство за доверието, което ни гласува!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати