Сватба с лек бохо акцент

Категория:

Сватби

Представяме на вашето внимание една много специална сватбена украса. Няколко са причините да я наричаме такава. Една от тях са самите младоженци – приятели с главно „П“. Втората можем да я наречем изпитание. Сватбената украса на Цвети и Иван тества нашите възможности. Срокът бе кратък, но нито за миг не се изгубихме в концепцията – действахме смело, експериментирахме дръзко и ето, че днес дойде ред на това да ви представим крайния резултат.

Сватба с лек бохо акцинт бе оприличена като същинско произведение на изкуството и ние сме повече от щастливи, че успяхме да дорисуваме приказката на младите влюбени.

Пампаската трева, която ще забележите във всеки един детайл, включително и в поканите на гостите, е онзи елемент, който ни ръководеше и вдъхновяваше. В тази растителност има нещо много загадъчно и открояващо се. Именно затова решихме тя да бъде неизменна част както от изнесения ритуал, така и от украсата на сватбената маса и всички останали елементи.

Това приказно тържество, от което бяхме част, се състоеше в зала Ротонда на Роял Касъл Елените. Големите стъклени прозорци и стъкленият таван бяха част от украсата. За да бъдат в пълен синхрон с декорацията, ние заложихме на ниски аранжировки от пепел от рози цветя, суха трева, пампаска трева и цветни елементи в телесен цвят. Подложните чинии и вазите се открояваха със своя златист цвят.

Освен украсата, която всъщност допълва и подсилва емоциите на едно сватбено тържество, наше дело са и поканите, разпределителното табло, кутията за подаръци, книгата за пожелания, менютата на гостите, етикетите за вино и ракия.

Всички, присъствали на това вълшебно тържество, имаха възможността да се подсладят с красиво опакован френски макарон, който бе подарък от младоженците.

За изнесения ритуал използвахме кръгла арка, която частично украсихме с пампаска трева и цветя. Друго не й бе нужно, тъй като я поставихме на фона на великолепен фонтан в градината.

Младоженската маса изглеждаше фантастично. Бели изчистени пана представляваха гръб. Върху тях разположихме инициалите на младоженците, както и внимателно подбрана аранжировка с цветя и трева.

Това е една от най-модерните и стилни сватби, в чиято организация сме участвали. Щастливи сме, че ни бе дадена тази възможност.

Не ни остава нищо друго, освен да й се насладим отново!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати