Сватба със слънчогледи

Категория:

Сватби

Сватба със слънчогледи е сред любимите ни поради безброй причини. Ще започнем с това, че именно слънчогледите са едни от най-вдъхновяващите цветя, на които имаме щастието да се радваме. Те ни карат да се усмихваме и носят слънчево настроение, а точно такава беше целта на двамата най-специални гости – булката и младоженеца.

За сватба със слънчогледи имахме удоволствието да сътворим аранжировката на младоженската маса, декорацията за колата и булчинския букет.

Желанието на младите влюбени бе да използваме натурални слънчогледи такива, каквито природата ги е създала, в комбинация с дървен материал.

Избрахме да заложим на бяла драперия за младоженската маса и бял гръб, върху който окачихме миниатюрни букетчета, разливащи се нежно и с финес. Истинска магия! За да бъде обаче завършена украсата, добавихме и инициалите на булката и младоженеца.

Изобилието от свещи и цветя по масата допринасяше не само за прекрасната атмосфера, но и създаваше онова романтично настроение, което е неизменна част от всяка една сватба.

За украсата на колата използвахме бял тюл и сътворихме цветна аранжировка с преплитащи се слънчогледи. Жълтите цветове на цветето проникваха навсякъде с царствен блясък и сияние.

А булчинският букет ли? Той успяваше да предизвика душевна радост и топлина. Като, че ли през цялото време гледаше и следеше слънцето – това, към което се стремят всички влюбени!

Щастливи сме, че имахме възможността да участваме в една толкова приказна сватба, но още по-щастливи сме, че успяхме да усмихнем най – специалните й гости – младото вече семейство.

Насладете й се!

Ние от Плам Студио сме тук и сега, за да поръсваме с магнетизъм всеки ваш повод – неповторим и запечатващ се завинаги в сърцата ви!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати