Сватба Мидалидаре

Категория:

Сватби

Сватба Мидалидаре – беззвучно преплитане на обичаи и копнежи, на любов и желания. Празненство изпълнено с магия – седиш и наблюдаваш очи, пълни с любов и ръце, докосващи се една в друга.

Чест и удоволствие бе за нас да бъдем част от сватбения ден на Маринела и Стоян. Нищо излишно няма да видите. Всеки детайл е препратка към съвършенството, с което природата ни дарява.

Този ден трудно може да се опише с думи. Ние от Плам Студио обаче сме твърдо решени да ви предадем, до колкото е възможно, настроението, което се усещаше на това място. Знаем, че няма да го преживеете така, както ние и всички останали гости, но в едно сме сигурни – ще нахраните душите си с емоции и ще наситите очите си с красиви форми и нюанси.

На нас бе отредена специалната мисия да сътворим украсата на изнесения ритуал. Нежно извисена арка, символизираща затворения кръг на любовта, букетчета по столовете и феерично разпръснати листенца, оформящи пътя, който води към щастливия семеен живот.

Изработихме табло за настаняване, чиито натурални цветове се сливаха с останалия пейзаж. Ще видите и други графични оформления, които отново са наше дело.

Знаете, че сватбата е празник – танци, музика и забавления. Няма как ресторантът да бъде пренебрегнат и затова ние си поставихме за цел да го превърнем в едно наситено с емоции място.

Масите бяха аранжирана с естествени цветя. В тях има нещо необикновено. Те не само ухаят, те те галят, говорят ти.

Бели божури, бели рози, евкалипт, сенецио, еустома – това бе нашият избор. Сивата нотка на евкалипта си хармонира по неповторим начин с нюансите на сенециото и се получава върховна комбинация.

Заложихме на златни клетки, в които поставихме цветята. Не е за вярване колко много блясък и нежност присъстваха на това така специално тържество.

Масата на децата се отличаваше от останалите. На нея разположихме композиция от балони и зеленина и специалните подаръчета за децата.

Погрижихме се за букетите както на булката, кумата и шаферките, както и бутониерата на младоженеца.

Пожелаваме на Маринела и Стоян да не позволяват на пламъка никога да угасва и да вярват в магията на любовта и връзката между сродните души.

 Бъдете щастливи, мило семейство!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати