Сватба Мидалидаре в наситено зелено

Категория:

Сватби

С вълнение ви представяме Сватба Мидалидаре в наситено зелено. Тук имаме усещането, че природата се е сляла с всеки един от елементите и успява да го превърне в завършена картина на класен художник. Толкова много страст, романтика, натуралност и естетика!

Преди да ви въвлечем в украсата, която сътворихме с безмерна наслада, ще споделим с вас, че имахме възможност да работим с едни изключително мили, позитивни и весели хора. Удоволствие е да комуникираш с личности, които имат ясна идея, а и са хора на изкуството, умеещи да създават великолепни красоти, превърнали се в акцент на днешната ни украса.

Дело на младоженците бе кутията за подаръци, тип глобус, табелки с номерата , които представляваха техни снимки по отделно от една и съща година, докато накрая на последната снимка вече са двамата. Нестандартно и в същото време безкрайно романтично.

Както и сами можете да видите, основният елемент е зеленият цвят в тъмен нюанс. Има нещо божествено в този цвят, нещо толкова познато, а същевременно с това разгръщащо магичност.

При изнесения ритуал дървената шестоъгълна арка си хармонираше отлично с природните красоти и цялата онази зеленина, която присъстваше на това място. Дървените столове покрихме със зеленина, така че да допълним магията.

Масата за подписване на свидетелствата представляваше буре за вино – изключително оригинално, нестандартно и в духа на мястото – винарна Мидалидаре.

Със същото това внимание и прецизност подходихме и към посрещането на гостите и приемането на техните подаръци. Сътворихме кът, в който можете да видите специално създадена табела за младоженците с послание. Пожеланията се изписваха върху дженга.

Зелената стена с чаши за шампанско създаваше още повече настроение. Всеки можеше да се наслади на своята напитка и да се полюбува на приказния сватбен ден.

В ресторанта избрахме да използваме прозрачни цилиндри, в които разположихме свещи. Около цилиндрите разпръснахме евкалипт и малки бели цветчета. Присъстваха още номерата на масите, бели подложни чинии със зелени хангали с клонка, както и персонализиран подарък за гостите – сукулент.

Няма как да пропуснем да споделим, че сукулентите са ръчно опаковани и надписани от прекрасната булка.

Дървеното табло също бе толкова интересно, колкото всичко останало, присъстващо на тази сватба. Всички гости имаха възможността да се насладят на снимките, чиято селекция бе предварително извършена от самите младоженци.

Какво да ви разкажем за младоженската маса?! Тя блестеше под звездното небе на ресторанта. Вълнение и екстаз!

Бял тюл я покриваше, а по цялата й дължина разположихме евкалипт с бели малки цветчета. Свещите също бяха част от декорацията на масата. На столовете поставихме специални дървени табелки с Mr и Мrs.

Сватбеният танц на младоженците бе черешката на тортата. Кулминация с неочакван край!

Разбирате защо Сватба Мидалидаре в наситено зелено е една от любимите ни – в нея има много идейност, много лично отношение, много креативност и много любов!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати