Сватба в цвят пудра

Категория:

Сватби

В сезона на сватбите имахме възможността и привилегията да работим с едно бъдещо младо семейство, което ни впечатли не само с любезно отношение, но и с ясни идеи и виждания за всеки един елемент от сватбената си украса. Благодарим им, че именно нас избраха да сътворим красивата визия на сватбения им ден.

Цветовете на сватбата са пудра и злато – истински разкош, съчетание, което няма равно на себе си. Признаваме, че сме влюбени в тази цветова композиция. Модерна и завладяваща, тя е често избирана за сватбените тържества.

Сватбата бе разкошна и не само заради това, което ние успяхме да създадем, а и заради истинската любов, свързваща двамата млади влюбени.

Време е да ви запознаем отблизо с нея. Изнесеният ритуал е онова, което отличава тази сватба от останалите. Използвахме кръгла златна арка, която частично украсихме с цветя. Поставихме бели столчета с панделки в цвят пудра, предназначени за гостите.

Залата избрахме единодушно да украсим с високи аранжировки с цветя, златни подложни чинии, меню и хангал за всеки гост. Номерата на масите бяха в същия стил.

Младоженската маса бе много красива – бяла покривка и розов тюл. Гърбът й покрихме с лампички, така че през цялото време да свети и сияе – като младото семейство. Техните инициали бяха в цвят старо злато – романтично и в същото време стилно и изтънчено.

Сватба в цвят пудра е поредното доказателство, че нежността и любовта имат най-различни форми и цветове.

Време е да надникнете, а ние ви оставяме да й се насладите!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати