Сватба в цветовете на дъгата

Категория:

Сватби

Сватба в цветовете на дъгата е една от най-пъстрите, шарени и запомнящи се сватби.

Сватбеното тържество на Пламена и Мартин не само успяваше да внесе празничното настроение, неизменна част от „големия ден“, но и подсилваше в дълбочина мечтите на двамата главни герои, а именно булката и младоженецът.

Ще започнем с това, че нежната половинка от „дуета“ е с толкова пъстра душа, че през нейните очи светът е като панер с разноцветни бонбони, всеки един изпъкващ с индивидуална красота и незабравима сладост.

Това бе и причината цветовете на сватбата да не са един или два, а цяла палитра. От тук идва и името на темата, а именно „Цветовете на дъгата“.

В основата на подготовката залягаше идеята всяка една маса да бъде в различен цвят, а младоженската да е съвкупност от всички нюанси. Толкова пъстра картина няма как да не зареди с позитивизъм всеки, докоснал се до нея.

Красива украса придружаваше масите, която бе едновременно семпла и напълно достатъчна. Нито един излишен щрих, който да подразни или да изглежда принудително поставен.

За гостите Плами и Марти бяха подготвили красиви подложки за чаша със съответния мотив.

Изнесеният ритуал се реализира в лоби бара на Тера Комплекс гр. Разлог. Приказно усещане, с полъх на свободолюбие и осъзнатост.

Използвахме овална арка, която покрихме с перфектно подбрани цветя и увиващ се около нея бръшлян.

Разбира се, че няма как да пропуснем шаферите и шаферките, чиито цветове на роклите и папионките допълваха цветовете на дъгата, върху които Пламена и Мартин съградиха едно прекрасно семейство!

Насладете се на Сватба в цветовете на дъгата!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати