Сватба в син цвят

Категория:

Сватби

“Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.”- Е.Ш.

Млади, влюбени и отдадени един на друг- Иванка и Христо имаха прекрасно тържество, с което отпразнуваха своята любов.

Любимият цвят на булката е синият и естествено това и беше избраният цвят за сватбата.

Синият цвят е един от най-трудните цветове за украса, защото естествено сините цветя в природата са много малко. Хортензията е прекрасно синьо цвете с красиви едри сферични цветове. Бяла роза и бяла вероника допълват изяществото на цветните аранжировки, а водните свещи и синята екопочва завършват украсата.

За сватба в син цвят използвахме прозрачни цилинрични вази със синя вода и естествени цветя. Съчетахме ги със сини тишлайфери и панделки по столовете.

Масата на младоженците украсихме със синя драперия, в центъра на която разположихме прекрасно ухаеща аранжировка с цветя. Изобилие от свещи и синя еко почва. Красота за сетивата.

Мили младоженци, Благодарим за дорието!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати