Сватба в пудра и бяло

Категория:

Сватби

Бракът не представлява само любов. Той е много по – комплексен от това. Става въпрос за ангажираност, отдаване, приемане и разбиране. Фактът, че искате да прекарате целия си живот с някого и да сте част от неговото ежедневие, означава, че сте готови да споделите всичко. Да направите компромиси, където и когато е нужно и да се съгласите да се доверите на партньора си.

Бракът е изпитание на времето. Да се ​​научим да приемаме недостатъците един на друг и да живеем с тях, да прощаваме един на друг и да споделяме и обогатяваме любовта с всеки изминал ден.

Щастливият брак е ново начало на живота, нова стартова точка за младото семейство.
Затова и нашите младоженци се спряха точно на  сватбен подарък ключе с посланието: „Благодарим, че отключихме заедно вратата на нашето ново начало”

Защото новото начало не е само за двойката, а и за всички, които ги обичат и уважават, защото тяхна е задачата, да подкрепят младото семейство в трудни моменти и да го даряват с мъдри съвети, след като стъпят в брак пред очите им.

Концепцията за сватбата на Владимир и Елена, бе едно прекрасно предизвикателство за нас, от сватбена агенция „Плам Студио”

Ние обичаме да напудряме нещата, но не излишно разбира се!

Затова, за сватбената украса използвахме цветове в бяло и пудра, като за завършващ детайл към тези два цвята избрахме злато.

Златният елемент вплетохме в рамките на менюто, таблото за настаняване и поставките за цветя.Също така графично изготвихме меню за всеки гост, табло за настаняване,табелки с послание към сватбения подарък и табелките на малките шаферки.

Скъпи младоженци,най-важната фаза в живота ви вече започна. Решихте да създадете семейство. Нека всички ваши планове и надежди за това се сбъднат! Поздравления и пожелания за щастлив и дълъг брак от нас екипа на сватбена агенция „Плам Студио”

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати