Рудолф парти

Сигурни сме, че всички деца по света вярват в Дядо Коледа, който пристига със своята шейна, водена от впрегнати елени, като основният се казва Рудолф. Рудолф парти- това бе и темата за имения ден на прекрасния Давид.

Рудолф- вярното еленче, което лети е и способно за една нощ да обиколи всички деца на планетата и да помогне всяко да бъде зарадвано с подарък. Той е еленче с червен нос и не е израснал на Северния полюс, заедно с другите елени на Дядо Коледа. Рудолф е живял в обикновено селце, когато Дядо Коледа минал оттам. Видял го и го харесал за водач на еленския впряг най-вече заради добрият му нрав и червеното носле.

Създадохме Рудолф парти за едно малко момченце. Използвахме кръгла арка с апликации на Рудолф, арка от балони в бял, зелен, червен и жълт цвят. Заснежен под, върху който поставихме различни по големина и височина масички. Поставихме много тематични сладки изкушения. Близалки еленчета, кейк-попсчета, мъфини със специално създадени топери, вкусни меденки. А на тортата можете да видите невероятния Рудолф, загърнат с цветен шал. Еленче с гравираното име на Давид, Постер „Честит имен ден, Давид“, както и куха форма на елен, изцяло запълнена с балони завършиха украсата на сладката маса.

Декорацията на масата за гостите включваше подложки за храна, Еленски накрайник с червена салфетка и Парти чинийка с Рудолф.

Насладете се на тази различна зимна украса, а ако и Вие имате идеи, които са различни, доверете се на нашата креативност и се свържете с нас. Ще се постараем да създадем тематична украса, която да надмине очакванията Ви!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати