Рожден ден Трансформърс

Днес ви представяме украса за рожден ден на тема Трансформърс, която е сътворена за едно много специално дете в екипа на Плам Студио. Давид е най-малкото попълнение и за неговия четвърти рожден ден успяхме да пресъздадем настроението, което носят любимите му герои.

Щастливи до безобразие, ние вдигаме завесата на неговото парти и ви приветстваме да се потопите в причудливия свят на Трансформърс.

Украсата, както и сами можете да видите, е в два основни цвята – сиво и синьо. Цялата концепция стартира от избора на торта. От там се преплете и самата идея за визията на партито на малкия Давид.

За да се създаде тази атмосфера, ние от екипа на Плам Студио заложихме на три пана с различна форма. Всичките те бяха с картинки на героите от Трансформърс – Оптимус Прайм, Бъмбъл Би и маската, която е логото на филмчето.

За направата на арката избрахме да използваме балони в син и сребрист цвят. Цилиндричните маси са с различна височина и големина и се вписаха съвършено добре към украсата. Върху тях разположихме сладки изкушения и поставихме табелки с наименованията им.

За най-малките гости имаше маски, благодарение на които още повече се забавляваха и пренесоха в света на анимационните герои от известното филмче. На една от снимките можете да забележете дори малкия Давид, който много приличаше на Бъмбъл Би.

Украса за рожден ден Трансформърс е пищна и отрупана с детайли. Всеки един от тях успя да засили вълнението сред малчуганите и да напомни, че рождените дни са много специални и затова трябва да бъдат отбелязвани по подобаващ начин!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати