Рожден ден Строителни машини

Рожден ден Строителни машини сътворихме специално за втория рожден ден на Красен. Това е мечтата на всеки подрастващ малчуган. Щастливи сме, че нашият малък рожденик успя да получи за втория си рожден ден истински забавно парти.

За празника на Красен избрахме да използваме съчетание между овално пано с тухли, кран и багер. Цифрата две висеше закачливо от стрелата на крана и подсказваше на всички гости колко свещички ще духне сладкият бонбон. Върху две асиметрични стойки окачихме балони в черен, сив, жълт и оранжев цвят.

Масите се съчетаваха идеално с останалата част от декора и най-вече със строителните машини, които бяха в непосредствена близост до тях.

Имаше достатъчно място, върху което да се подредят всевъзможни сладости. Използвахме изкуствена зелена трева за под. Получи се фантастична комбинация, изцяло подходяща за подрастващите господа. Едва ли има момченце, което да не остане доволно от вида на едно такова творение.

За нас беше удоволствие да сме част от Рожден ден Строителни машини!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати