Рожден ден Пес Патрул

Рожден ден Пес Патрул е безкомпромисно цветна, забавна и весела. Тя бе специална изненада за малкия Адриан, който на този ден навърши своите 5 годинки.

Тук е моментът сърдечно да благодарим на неговото семейство заради това, че трета поредна година избира нашия екип за създаването на украса, по повод рождения ден на Ади.

За нас е огромна чест, че сме спечелили доверието на своите клиенти и сме ги накарали да ни почувстват като свои приятели. Точно такива взаимоотношения целим да постигнем, защото сме на мнение, че хората трябва да бъдем искрени и чисти такива, каквито са малките герои в този ден.

Рожден ден Пес Патрул – няма невъзможни неща

Първоначалният план бе тържеството да се проведе в заведение, което родителите на чаровния Ади бяха избрали. За съжаление обтегнатата обстановка с Covid попречи на това всичко да премине гладко и по план.

Въпреки това обаче нашите клиенти сметнаха, че независимо обстоятелствата по-важно от блясъка в очите на тяхното дете няма. Затова и решението им бе украсата да се запази във вид, който първоначално сме коментирали, с единствената разлика тя да бъде сглобена в дома на рожденика.

Както става ясно, ние винаги сме в готовност да съдействаме при реализирането на вашите планове. Нашата цел е децата ни да бъдат щастливи и личицата им да греят.

Избрахме да украсим с арка от балони с цветове: червено, зелено, синьо, жълто. Включихме и няколко балона с лапички като за акцент.

Присъстваха още жълтия и червен варел, върху които бяха подредени разнообразни и вкусни захарни изкушения. В кучешки чинийки поставихме бисквити под формата на кокалчета.

Подът, имитиращ зелена трева, великолепно хармонираше и контрастираше с останалите елементи от украсата Пес Патрул! Всичко бе съвършено измислено и реализирано.

Усмихнете се и не позволявайте на незначителните промени да развалят плановете ви!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати