Рожден ден пеперуди

Каним ви да надникнете в Рожден ден пеперуди на малката Гергана, навършваща своята първа годинка. Тази украса се откроява на 100% от всички останали, които до този момент сме имали възможността да сътворим. Най-хубавото е, че цялата тя е потънала в  неизбежна нежност – толкова чувствено, че не ни се иска никога да се откъсваме от нея.

За да превърнем празника  на Гери в още по-вълнуващ, ние избрахме да използваме розова стена, върху която окачихме едностранна арка от балони.

Заложихме на най-нежните, топли и семпли цветове – бяло, розово и телесно.

По паното и цилиндрите са накацали пеперуди в различни размери. Всички те създаваха усещане за един пеперуден свят, който няма аналог. В него, като че ли всичко е много по-безгрижно и лишено от лоши мисли и негативни чувства.

За да завършим украсата за Гери, изработихме голяма 3D пеперуда, кацнала пред балонената арка.

Цилиндричните маси бяха в същите цветове като балоните и всички останали елементи. Тях отрупахме с всевъзможни лакомства, подредени върху красиви подноси.

Завършекът бе кухата единица, която напълнихме с малки балончета, а върху нея беше кацнала нежна пеперудка.

Рожден ден пеперуди е нежна, топла и приканваща украса, която ни приканва да се гмурнем в света на малчуганите, където всичко е с волността на пеперудите.

Плам Студио ви благодарим, че ни давате поводи, в които да творим, разгръщайки своята креативност!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати