Рожден ден Кученца

Не е чудно защо наричат кучетата – „най-добрия приятел на човека”. Тяхната лоялност, интелигентност, отдаденост и привързаност са невероятно обогатяващи. За собствениците на кучета, нищо не може да се сравни с удоволствието от дългата разходка с най-добрия им приятел в свежа пролетна утрин; да се види радостта върху лицата им, когато дойде време за игра в близкия парк; или когато просто си почиват заедно у дом. И за цялата любов, която вложите, кучето ще ви възнагради десеторно. Затова и Жаки избра да сътворим за нея Рожден ден Кученца.

Познайте какъв беше подаръкът на Жаки за шестия и рожден ден? Да, кученце от породата „Toy“ пудел (Пудел-играчка).

Рожден ден Кученца включваше параван, на който поставихме картинка с любимите породи кученца на малката дама, като естествено в центъра акцента е нейният пудел. Цветовете са весели- жълто, синьо и розово. Към арката с балони направихме допълнение и от бели балони на кучешки лапички. Обичаме различните теми и сме се постарали във всеки детайл (Табелки за храна, пропсове за забавни снимки, кутийки за пуканки голяма 6-ца пълна с балони) да използваме сладките кученца. А мъфинчетата, кейк-попса и тортата са завършека на украсата.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати