Първи Рожден Ден и Свето Кръщение Кристиян

Категория:

Кръщенета

Днес ви питаме:

Какво би се получило, ако смесим зелена свежест с ментова основа, пастелни нюанси и златни акценти?

Отговорът е:

Съвършенство.

А поводите, за които нашият екип сътвори това съвършенство, бяха не един, а цели два – Първи Рожден Ден и Свето Кръщение Кристиян.

Ненапразно, основното цветово решение на украсата, бе мента. Нюанс, който е едновременно завладяващ, изтъкан от нежност и лекота, енергизиращ и въздействащ.

Използвахме пано с трева, което покрихме с Г-образна арка от балони в телесен, мента, бял и златен цвят.

Окачихме ефектна табела със златен надпис „Свето Кръщение“, която рамкирахме с красиво преплетени маслинови клонки – библейски символ на възраждането, мира и хармонията. Едноименния повод на тържеството допълнително засвидетелствахме с нежна фигура на ангелче, скръстило ръце за молитва.

Нямаше как да пропуснем да включим и елемент, подсказващ за това, колко много е пораснал чаровният рожденик през изминалата година, под неуморните грижи на Мама и Татко. За целта, поставихме куха единица, чийто пълнеж се състоеше от балони в багрите на арката.

Върху златистите цилиндрични маси разположихме разкошната двуетажна торта и примамливи сладки изкушения. Както и стилни подаръци за гостите, дошли да споделят и отпразнуват този толкова специален ден за Кристиян и неговото семейство.

Всички присъстващи бяха посрещнати от настанително табло, което изработихме в унисон с палитрата и тематиката на събитието.

Щастливи сме, че екипът на „Плам студио“ за пореден път бе „главно действащо лице“ в може би едни от най-важните събития в живота – Първи Рожден Ден и Свето Кръщение! Благодарим на семейството на Кристиян за доверието!

За нас е чест да бъдем до вас в специалните моменти от вашия живот и живота на тези, които обичате!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати