Първият рожден ден на Анастасия

Това е една от украсите ни, които успяват да предизвикат истински фурор. Пастелните нюанси се открояват на зелената трева и запечатват спомена завинаги. Изкушение за всичките ни сетива и радост за най-малките. Сигурни сме, че първият рожден ден на Анастасия ще се помни дълго време.

Избрахме да включим маса ONE, като балонената арка започваше своето начало от буквата „О“ и се извиваше по зелената стена. Добавихме и няколко цилиндрични маси, които отрупахме със сладки изкушения.

Акцентът в тази украса са не само пастелните нюанси, насищащи окото, но и красивата пеперуда, която по великолепен начин завършваше празничното творение и с пърхащите си криле приветстваше гостите.

Разбира се, една такава украса няма как да бъде цяла, ако не се добавят и флорални мотиви. Ние избрахме да декорираме зелената стена с нежни цветчета. По балоните също може да усетите флоралния полъх.

За първия рожден ден на Анастасия и нейното кръщене вложихме безгранично старание, за да сътворим точно онази украса, за която нейните родители копнееха.

Тук е моментът да вмъкнем, че тортата бе уникално творение, наподобяващо приказен шедьовър. Комбинация от нежни цветове и изляти форми – перфектното допълнение към една толкова въздействаща украса.

Благодарим, че бяхме част от нея и имахме удоволствието да създадем приказката за малката Анастасия!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати