Посрещане на бебе Валентина

Появата на новия член в семейството е един безкрайно вълнуващ повод. Всеки, който е имал възможността да го преживее, може да потвърди това. Няма нищо по-хубаво, топло и мило от прекрачването на прага с малко човече, настанило се в прегръдките ни.

Посрещане на бебе Валентина е специално за нашия екип, защото малкото създание с ангелско личице е част от нашето голямо семейство.

Цялостната концепция на украсата е наше дело. Обичаме и този вид предизвикателства. Това, както и сами може да се досетите, е също толкова сложно, защото още по-силно желаем крайният резултат да се хареса на човека, към който е насочена изненадата.

За посрещане на бебе Валентина използвахме две бели пана. Едното представлява тип арка, а от него като вулкан изригва балонената арка, отрупана с цветя и пеперуди. Само тази част от украсата ясно подсказва за еуфорията и вълнението, съпровождащи един такъв повод.

Цветовете на балоните са розов, перлено бял, розово злато, розов хром и сребърен хром – нежни и брилянтно хармониращи помежду си. Пеперудките, накацали по тях, са в сребърни, розови и брокатено розови цветове.

Тази част от украсата разположихме във всекидневната стая. Разбира се, нямаше как да пропуснем да разпръснем от нашата магия и в детската стая – там, където се намира креватчето на бебче Валентина.

Разположихме кутии baby с балони и статив с бебешка визитка. Най-интересното бе, че бебешката статистика изцяло наподобяваше постерите, които днес са много актуални за окачване в детските стаи.

Посрещането на малкото съкровище се превърна в празник, на който гордите родители успяха да се насладят по подобаващ начин.

Благодарим за специалната привилегия! Чест и удоволствие е да създаваме, да украсяваме, да превръщаме сивите стени в изкуство, а празните ъгли – в приказни пейзажи!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати