Посрещане на бебе Ава

Истината е, че нито един повод не бива да се омаловажава. Това са онези моменти от живота на човек, които имат емоционална стойност и ще се помнят вечно.

Появата на нов член в семейството е точно един от онези поводи, които няма как да забравим, колкото и да ни се иска. Пристъпването на дома от майка, гушнала своето бебе, е гледка, която те кара да потръпнеш от вълнение, а очите ти да се напълнят със сълзи от радост.

Ние от Плам Студио имахме честта да създадем украса Посрещане на бебе Ава. Знаем, че в един такъв момент жената, дала живот, се нуждае от комплимент. Сигурни сме, че посредством усилията, които вложихме,  майката на Ава се почувства истински специална.

Тази украса е различна от останалите, които сте виждали до момента. Тя е бляскава и също толкова вълнуваща. Малкото човече не може да се наслади на цветовете, но сме убедени, че усеща вълнението, което неговата майка изпитва в него момент.

Посрещане на бебе Ава ни кара да мечтаем до забрава и да се пренесем в друг свят – светът на стойностните неща.

Избрахме изключително нежни и топли цветове. Вярваме, че подобно събитие трябва да е топло, хармонично и ангелски чисто. Заложихме на розово, крем и розово злато.

На първия етаж в дома разположихме златни маси със сладки изделия и торта. Разпръснахме балони както по пода, така и по тавана – с хелий.

За Посрещане на бебе Ава използвахме кутии BABY, пълни с балони, отново в тази нежна гама. Украсихме вратата на детската стая с тюл и сладко зайче. А самата детска стая декорирахме със специална арка от балони, разположена върху златна решетка.

Изработихме бебешка статистика, на която са записани името на детето, часът, датата на раждане, килограмите. Спомен, който ще остане за цял един живот.

Това е от онези украси, които карат сърцето на човек да бие по-силно или една от онези украси, които нашепват, че още едно сърце започва да тупти в новия си дом!

Насладете й се!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати