Погачата на Хриско

Хриско е едно от най-специалните деца за екипа на Плам Студио. Днешната украса- Погачата на Хриско, е създадена за малкото ангелче от неговата мама – човек с безгранично вдъхновение, стремящ се към иновативното и неповторимото.

Паното тип „дъга“ е едно от нещата, които първо ще забележите в украсата. Телесните нюанси се преплитат вълшебно с различните варианти на син цвят.

Крайната цел на украсата бе се докосне до бохо преживяването. За тази цел добавихме и килим от юта, който успяваше да придаде още повече натурално усещане.

Плетената ваза с пампаска трева е следващият елемент, допълващ по вълшебен начин декора. А белите кутии BABY са класика, която никога няма да умре. Този акцент е така нежен и топъл и прави автоматична препратка към малките и невинни съкровища.

Мечокът е поредният акцент, който присъства и при тортата, и при меденките. Плюшената играчка носи усещане за закачливост и безгрижие. Тя придава още по-детска визия на украсата, която пък се балансира невероятно добре с бохо стила, залягащ в епицентъра й.

Погачата на Хриско е украса, в която вложихме не само професионализъм, но и цялата любов, на която сме способни.

Насладете й се!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати