Парти Boy or girl

Напоследък Парти Boy or Girl се превръща в една изключително актуална тема. Разкриването на пола не е прищявка, нито показност. Това е вълнение, емоции, сълзи от радост, трепети в сърцето, които не могат да се опишат с думи. Това е празник, миг, който си струва да бъде запечатан по правилния начин.

Откровени пред вас, ние сме изключително щастливи, че имахме възможността да реализираме и такива проекти. В тях наистина има нещо специално, нещо, което ще се помни завинаги от бъдещите родители.

За Партито използвахме асиметрични пана в розов и син цвят, върху които изписахме Boy or Girl. Това, което прави най-силно впечатление, са множеството балони. Именно те създават празничното настроение и подсилват вълнението, което бъдещите родители изпитват.

Когато майката и бащата спукат балона, от него започват да излизат конфети. С този съвременен ритуал те съобщават на всички близки и приятели какъв ще бъде полът на тяхното бебче.

Истински разкош, парти, което си струва да се състои, още един положителен повод в живота ни, който да го направи по-цветен и по-смислен.

Парти Boy or Girl е начин да „изкрещите“ пред най-важните си хора какъв ще бъде полът на вашето бебенце.

Направете го! Усмивките нямат цена!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати