Парти Фламинго

Прелестната София навърши своите 8 години, а ние успяхме да сътворим Парти Фламинго, специално за нея и нейните гости.

Тази украса се отличава от много други, които сме създавали. В нея липсват детските мотиви, типични за най-малките членове в семействата ни. Тук се усеща парти привкус, диско стил и много положителна енергия.

Парти Фламинго се превърна в любимо, защото в тази украса има поредица от преплитания, които въздействат изключително много на настроението на човек.

Ние заложихме на голям кът за снимки, който да позволи на всички приятели на София да се снимат и забавляват сред балони и блещукащи елементи.

Паната, както и сами можете да видите, са различни по размер, форма и цвят. Изкуствената зелена трева съчетахме с пано в розов цвят, което приковава погледите. Напомня за диско забавления и неспирни веселби.

Цветната арка от балони допълваше украсата, която бе в бяло, розово и зелено.

Избрахме да включим цилиндрични маси, богато украсени с вкусни лакомства и брилянтно изработена торта, изцяло в духа на партито.

Тропическото настроение бе подсилено от специални подноси, изображения върху паната и листа, които се показваха сред балоните.

Парти Фламинго е цветно и танцувално. Приканва те към забавления и те кара да се усмихваш! Пожелаваме на София в живота й да бъде шарено и весело – такъв, какъвто бе и нейният рожден ден!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати