Парти украса Джунгла

Парти украса Джунгла се получи точно такава, каквато си я представихме в самото начало. Няма да крием, че това е сред любимите ни украси. Дървените елементи със зелено, златно и кафяво са истинска експлозия, на която сетивата ни не могат да се наситят.

Парти украса Джунгла се получи несравнима. Експериментирахме смело и крайният резултат е налице. Разбихме зелената трева с дървено пано, върху което окачихме бял кръг със златни стикери на животни и листа. Името на детето е в центъра и няма как да остане незабелязано.

За да се получи богата, наситена, но не и натрапчива украса, изработихме 2 вертикални арки от балони, между които вмъкнахме тропически листа. Така усещането, че сте попаднали в джунгла, още повече се подсилва.

Избрахме да поставим зелен под, имитиращ трева. Масата ONE се комбинира отлично с всички останали елементи от декора за първата годинка на Борислав.

Фигурите на жираф и зебра бяха атрактивни и още повече подчертаваха замисъла на самата украса.

Разбира се, не пропуснахме да обърнем специално внимание и на масата за гостите. Нея украсихме тематично с вази с камъчета, тропически листа и пънчета. Всеки гост можеше да се наслади на тейбъл картичка с името си. Златните свещници, както винаги, придаваха елегантност на празника.

Парти украса Джунгла е сред любимите ни. В нея има нещо, което те откъсва от скуката и сивотата. Има нещо щуро, различно и опияняващо. Гледайки я, си способен да забравиш за мрачните мисли и да се сприятелиш с усмивката и доброто си настроение!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати