Парти Мотокрос

Ники стана на цели 6 години! Сигурни сме, че той притежава доза адреналин в кръвта си, защото той пожела да му направим истинско парти Мотокрос.

Съчетахме 2 кръгли арки, украсени с арки от балони в зелен, сив и бял нюанс, като преливащите балони с мраморен ефект бяха акцента. Върху бялата арка поставихме апликация на мотора на рожденика, както и неговото име и години. Допълнихме украсата с варел за масло, който играеше ролята на маса, а тортата беше просто феноменална. Представляваше гуми, сложени една над друга, като имаше и натрошени бисквити, които имитираха пръстта, по която мотора преминава.

С израстването на децата и темите за техните украси се променят. Те вече имат различни интереси и занимания от 2-3 годишните деца. Ако и вие имате подрасващ тийнейджър, можете да се свържете с нас и ще реализираме неговата мечтана украса. Бъдете сигурни, че можем да изработим концепция и реализация на всяка тема, която си представите.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати