Парти Замръзналото кралство

Това е една от онези украси, които колкото повече се взираш в тях, толкова повече се влюбваш в детайла. Парти  Замръзналото кралство е с нов прочит и несъмнено се превърна в любимо за целия ни екип.

Най-важното обаче е, че голямото момиче Ивон, която навърши своите 6 години, бе истински развълнувана от всичко, което сътворихме за нея!

Парти  Замръзналото кралство – всеки детайл олицетворяваше една снежна приказка

Правим ви свидетели на една безумно красива украса, олицетворяваща нежността на зимата и изяществото на приказния свят.

Като фон за фото къта използвахме пана тип „лодка”, които плавно и с финес се преливаха в едно. Олаф, Елза и Анна украсяваха белия фон.

Един от най-вълнуващите елементи беше асиметричната арка от балони. Тя се спускаше нежно по стените на платната и придаваше кралски вид на цялото тържество.

Цветовете избрахме така, че да си хармонират опияняващо добре с останалата част от декора. Бели латексови балони, в комбинация със син, сребърен и лилав хром балони се гонеха по върха на платната. Те блестяха и привличаха погледите на празнуващите към себе си.

Снежинките, покриващи масите и белите платна, подсилваха усещането за снежно кралско тържество.

За да бъде всичко още по-приказно и да видим очите на Ивон, пълни с мечти, ние добавихме огромна цифра 6, която напълнихме с лилави, сини и сребърни хром балони.

Масите преливаха от тематични сладкиши, а тортата бе същинско произведение на изкуството.

Ето такива поводи и тържества ни карат да се чувстваме важни и значими! Ние вярваме в детските мечти и не просто се опитваме да ги сбъднем, а мислено се пренасяме в света на най-малките – там, където приказките са високо ценени, а историите за кралици  – посяващи спомени за дълго време!

Обичайте се и си подарявайте красиви мигове. Празнувайте и ценете поводите. Животът е цветен, превърнете го в дъга!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати