Парти джунгла

Несъмнено една от най-желаните украси този сезон е Парти джунгла. Това бе и хитът за 2021 – ва година. И родители, и деца се вълнуваха изключително много от всички тези животински мотиви и зелени елементи, създаващи празнично настроение и отнасящи ни в един много по-натурален и непретенциозен свят.

Празникът на Стивън беше запомнящ се и сме безкрайно щастливи, че допринесохме за това той да се превърне в специално тържество за малчугана.

Използвахме зелена стена, върху която поставихме дървена табела с името на детето. Балонената арка бе комбинация от каки балон, мока, телесен и златен цвят. Тропическите листа между балоните допълваха цялата тази свежест и закачливост.

Масата ONE се вписваше перфектно към останалите елементи от украсата. Нея отрупахме с красиви подноси, върху които подредихме лакомства и торта.

Фигурите на жираф и лъв съвсем успяха да пресъздадат магията в джунглата. Към всичко това добавихме и цифра едно, пълна с балони в същите цветове като тези от арката.

Тематичните облекла на малкия Стивън и неговата прекрасна майка бяха черешката на тортата.

Парти джунгла е украса, която винаги ще сътворяваме с огромно желание. В нея има нещо много специално – по детски наивно и лекуващо сивотата в ежедневието!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати