Парти Бейби Бос

Украсите за най-малките членове в семействата ни са сред най-любимите, защото винаги успяват да ни заредят с много оптимизъм и положителна енергия. Днес имаме удоволствието да ви представим Парти Бейби бос, сътворена за малкия Йордан и навършването на неговата първа годинка.

За тази украса избрахме да използваме закачлива кръгла арка в синьо – бяло райе и картинка на забавното бебе.

Арката от балони беше в три цвята – бял, син и сребърен. Сребърният елемент допълваше и подсилваше празничното настроение.

Включихме и единица, която напълнихме с балони. Използвахме кръгли цилиндрични маси, върху които разположихме малки бебешки крачета.

За още повече празничност включихме фигура на бебето. Масите бяха отрупани с удивително красиви лакомства, с които гостите имаха възможност да се почерпят.

Парти Бейби бос за пореден път ни напомни, че в детските партита има нещо толкова магично, толкова скъпо и толкова сантиментално. Щастливи сме, че сме част от тези незабравими за вас моменти!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати