Неоново парти

Позволяваме си да ви отвлечем в света на една пораснала дама, чието Неоново парти се получи взривяващо. Абсолютно убедени сме и силно вярваме в това, че всяко 11 – годишно момиче би завидяло на Моника в този момент. Самите ние сме повече от доволни и щастливи, че не само оправдахме очакванията на рожденичката, но и съумяхме да надхвърлим себе си.

Стига обаче сме ви държали под напрежение, време е да вдигнем завесата на това неоново парти, което несъмнено се превръща сред любимите ни.

За тийнейджърското парти на Мони използвахме черно пано, върху което изкусно направихме пръски и изписахме името и годините на специалното момиче в този ден.

Неоновите балони се превърнаха в един от основните компоненти сред украсата. Те не само подчертаваха къта за снимки, но и подсилваха парти атмосферата, тъй като отразяваха светлините в помещението.

За гостите на Мони бяха предвидени атрактивни подаръци – неонови очила.

Интересното в тази украса е, че въпреки липсата на дневна светлина, се получи един наистина зашеметяващ синхрон сред украсата.

Черното пано си компанираше с масата, която „декорирахме“ със същите пръски. Арката от балони не се чувстваше изобщо самотна, защото беше препратка към решетъчната маса.

Отрупахме плотовете с неонови лакове, гривни и очилата, които споменахме по-рано.

Щастливи сме, че сбъднахме мечтата на едно младо момиче, чиито живот е плетеница от неонови цветови и онези, присъстващи сред  дъгата!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати