Морско парти

Любимата плюшена играчка на нашия рожденик Давид е мечето, но ние решихме да добавим и морски елементи, за да избягаме от традиционните украси на тази тема. И така се получи изключително детайлно морско парти.

Както виждате на снимките,украсата за рождения ден на Давид вкючваше сладка маса, украса на детската маса и на масата на възрастните гости.

Цветовете, които използвахме бяха златно, червено, бяло и различни нюанси на синия цвят. Раета, котвички, рачета, лодки и много други- типично морски акценти.

Всеки гост имаше табелка със своето име, за да се ориентира къде точно да се настани, както и тематична подложка за хранене.

Сладката маса включваше дървен параван, на който укачихме арка от балони и различни морски елементи, както и името на нашия рожденик ДАВИД. Съчетахме различни по големина и височина маси, за да направим раздвижена композиция. Добавихме мрежа и дървени щайги. Кутийките за пуканки бяха под формата на корабчета. Малките вятърни мелници бяха подаръчета за малките гости. Много сладки изделия(бисквитки, кейк-попс, мъфини, сладки солети, близалки, плодови салати, торта) изкушаваха всички гости. Съвсем нормално за детски рожден ден, а лимонада от диня и малини утолиха жаждата на гостите. Изработихме табелки с наименования на храната, както и постер с името на Давид.

Специално създадохме макет на лодка, в която успяхме някак да вкараме рожденика, за да може фотографа да направи няколко кадъра! Но така е, когато казваш на едно 2 годишно дете къде да застане за снимка… Давид вече е личност, която показва своя характер. С нетърпение ще очакваме следващия му рожден ден, за да се развихрим отново.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати