Моминско парти на яхта

Категория:

Момински партита

Моминското парти на Дени със сигурност ще се запомни от всички присъстващи. Нямаше го чуденето къде ще бъде, колко пари ще струва и всички тези въпроси, които много жени на едно място задават. Кумата Стефи беше се погрижила за цялостната организация, а за нас оставаше да подготвим детайлите и да украсим.

Стартирахме с лек брънч, на който посрещнахме бъдещата булка. След това се прехвърлихме в Mazalo, където всяка дама си избра керамичен предмет, който да нарисува. Вино, чай, женски приказки и много смях! Снимки на специално създадената селфи рамка, както и забавни пропсове под формата на устни, чаши и надписи веселяха присъстващите.

Купонът завърши на яхта в Искърския язовир, където успяхме да се насладим на красотата на българската природа, да усетим вятъра в косите, да поплуваме и да се наситим с прекрасни емоции, които да ни останат за спомен от моминското парти на Дени!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати