Моминско парти- Градът, който не спи!

Категория:

Момински партита

Вдъхновени от световната сензация, преобърнала живота на цяло поколение дами, развихрихме въображението си и превърнахме моминското парти на Елена в едно изключително стилно и забавно празненство.

Определян като един от най-вълнуващите градове, успяхме да пренесем очарованието на Ню Йорк и отличителните му черти в запомнящи се акценти в селфи рамката за снимки, гривните за ръка на всички празнуващи момичета, албум с моминските спомени на Елена, забавни пропсове за снимки.

Моминско парти- Градът, който не спи – точно такава беше и вечерта на нашата бъдеща булка, която остана безкрайно очарована от кокетната атмосфера на това незабравимо за нея преживяване.

За да олицетворим женствеността, сладостта, но и в същото време самоувереността, заложихме на комбинация от розово, бяло, черно и пищна декорация от балони, които се оказаха перфектният завършек на тази тържествена визия.

Стилно, градско, момичешко и с отличим характер – такъв беше изборът ни този път, защото доброто самочувствие и увереност са основополагащи за здравите бъдещи партньорски взаимоотношения!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати