Мини маус парти декорация

Представяме ви един нов прочит на Мини маус парти декорация. Сътворихме я за малката Симона, която навърши своите 2 годинки.

Днешното ни творение се откроява с тухлена стена, която бе едновременно семпла и също толкова закачливо намигваща. Върху нея разположихме силуета на главата на Мини, който всяко дете и всеки възрастен може да разпознае.

Името на детето избрахме да изпишем с Дисни шрифта, който успява да ни пренесе още повече в темата на партито. Той е разпознаваем и емблематичен за анимацията.

Използвахме цилиндрични маси с различна височина, които декорирахме с Мини маус елементи. Отрупани с всевъзможни сладости, те привикваха малчуганите към себе си. Меденки, целувки, сладоледчета  – изобилие от лакомства, допълващи нежната визия на украсата. Тортата бе тематична, както и всичко останало от парти декорацията.

Решихме да заложим на балони с хелий, с които децата неспирно се забавляваха. Цветовете им са сиво и розово – разкош, нанасящ последния щрих.

Забавлявайте се с Мини маус парти декорация така, както умеят най-малките.

Нашата мисия е да сбъдваме желания и да правим щастливите семейства още по-щастливи! Благодарим ви за възможността!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати