Лимонено парти

Усещате ли свежестта, натуралното, цветното, яркото, слънчевото? Всичко това бе част от украса Лимонено парти. Няма как човек да не почувства еуфория, премесена със спокойствие, наблюдавайки картината отстрани.

Игриво, закачливо и напръскано със зелените багри на майката природа. Разкош и вълнение са се настанили в тази украса, която екипът ни изработи за малката Бориса и нейното семейство.

Лимонено парти е сред най-любимите ни декорация. Още, докато творяхме, помирисвахме свежестта, която изпъква на снимките.

Арката от балони се открояваше на фона на зелената трева и това бе напълно достатъчно, за да поглези сетивата на гостите.

Върху бекграунда закачихме името на най-малкия и най-специалния гост – Бориса. Около него разпръснахме свежи лимони.

Дървените щайги бяха сред основните акценти, а от тях надничаха цитруси. За разхлаждане на гостите бе предвидена вкусна лимонада, от която да отпиват на бавни глътки и да се радват на лятото.

Няма как да не споменем малката рожденичка и нейния тоалет – едно сладко лимонче, вдъхновило ни да сътворим именно тази свежест, на която днес ви правим свидетели!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати