Кръщене Еднорог

Категория:

Кръщенета

Това е една от онези украси, които ни напомнят защо толкова много обичаме работата си. Дали ще я наречем Кръщене Еднорог или Захарно изкушение, тя изпъква по един и същ начин. Всеки път, в който разглеждаме детайлите, не можем да откъснем поглед.

Вълнуващо за нас, специално за тях – Кръщене Еднорог бе реализирано за едно мило семейство, прекарващо дните си в Италия.

За да ви направим съучастници в тази приказка, ще разкажем набързо какво ни отведе при малката Аделаиде и нейните родители.

Въпреки различията в културите на майката и бащата, те единодушно решиха красивият празничен ден да се състои в България и в един от най-емблематичните ни ресторанти „Мома”.

Майката на малката Аделаиде е българка, а нейният баща – италианец. Основната им идея бе да представят по възможно най-точния и правилен начин част от българските традиции на своите италиански гости. Е, успяха и то как!?

Кръщене Еднорог – захаросан празник за една малка дама

Още, щом погледнете масите, ще разберете с колко любов и вълнение е създадена тази украса. Всеки един детайл е на мястото си и те кара да се чувстваш специален.

Върху масите разположихме кашпи естествени цветя с нежно ухание, салфетки и книгоразделители на тема Еднорог, които са изработени от италиански творец.

Сладката маса разположихме в близост до един от красивите абажури, част от обзавеждането в ресторанта.

Върху нея поставихме великолепно изработена торта Еднорог и името на детето под формата на захарни кубчета. Символика съществува и то в изобилие.

Допълнихме с атрактивно изглеждащи мъфини, отново в темата, златни звезди конфети и красиви кутийки с бонбони. Това бе и подаръкът за гостите, които имаха честта да споделят този вълнуващ момент с младите родители.

Пъстро, цветно, ярко – като че ли става въпрос за някоя от онези къщички, присъстващи в приказките.

Аделаиде и нейните родители сбъднаха своята мечта, а ние сме по-горди от всякога, защото бяхме главните „виновни” за това!

Плам Студио ви въвличаме за пореден път в един по-цветен, шарен и красив свят, където радостта и вълнението са действаща сила!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати