Заешки рожден ден

Зайче Байче, с бяла гушка, малък пухкав непослушко. Във гората скок-подскок, търси си от морковчета сок. Никъде в гората няма. Ех, каква беда голяма!…

Но за щастие голямо, нашето малко зайче Давид, с помощта на мама и тате, се е запасило със морковен сок, със който ще почерпи всички малки и големи зайчета на Заешкото парти.

Много често малките деца биват оприличавани на зайчета, тъй като също като тях са толкова пухкави,сладки и гушкави, но са и плахи в първите си стъпки по пътя към голямото пътешествие наречено живот.
Но за разлика от другите зайчета, Давид крачи смело и си палува до умора ,за сметка на мама зайка Плами.

Темата за Заешки рожден ден стана любима за нашия екип! Не е често срещана и точно това я прави много интересна. Цялостна концепция с много елементи, всеки от които специално създаден за повода. Обособихме няколко различни къта от украса.

Правоъгълен параван със специално създаден плакат на зайче в избраната цветова комбинация- синьо и оранжево.  Сладка маса, върху която разположихме голямо изобилие от меденки под формата на единица, моркови, целувки, мъфини и разбира се тортата.

Вторият кът бе съставен от дръвчета, на които окачихме снимки то първите 12 месеца на Давид. Там можете да откриете и тематични фунийки с пуканки, текстилни моркови, вази с естествени цветя и моркови и още безброй елементи на тема зайче.

Третият кът, който създадохме включваше щайги със зеленчуци, портокалов сок, както и сокчета, подходящи за най-малките гости на Давид- неговите връстници;

Ако все още не сте избрали тема за рождения ден на вашето дете, ви препоръчваме да изберете Заешки рожден ден!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати