Детско парти Алиса в страната на чудесата

Зори ви приветства в своя магичен и вълшебен свят в детско парти Алиса в страната на чудесата!

Рожденият ден на малката принцеса се състоеше в ресторант Боровец гр.Ямбол. Локация, която ни е любима заради доброто отношение и изключителния професионализъм, с който работят.

За да бъде всичко завършено, освен фото декора, имахме честта да украсим и масите на гостите. Всичко бе изпипано до последния детайл, така че малката Зори да се чувства повече от щастлива и доволна.

Върху всеки един стол разположихме панделки с цветя, а в центъра на масите поставихме чайник с цветя, както и рамка с номер на масата. Бутилките с вода бяха украсени със специално изработени от нас етикети.

Не пропуснахме да украсим и люлката с изкуствени цветя и хартиени елементи в темата на Алиса.

Тематичното табло на входа посрещаше гостите и им посочваше местата. В близост до него разположихме специална маса, на която имаше рамка с първите 12 месеца на Зори, както и книга с пожелания. Разнообразието от сладки изкушения приканваше всеки един да се подслади за празника на Зори.

Време е да ви потопим в декора за снимки, който бе комбинация от три пана, отличаващи се по височина. По тях се спускаше голяма арка от балони в пастелни цветове. Върху прозрачни маси подредихме сладките. На тортата отредихме специално място върху ретро маса.

Като казахме торта , време е да се вгледаме детайлно в нея. Повярвайте ни, тя заслужава това внимание. Същинско бижу, състоящо се от няколко великолепно изработени елемента. Сладкиш, който не само е способен да задоволи вкусовите рецептори на човек, но и да накара всичките му сетива да танцуват.

Точно в този момент дърпаме завесата и ви оставяме да се наслаждите на Детско парти Алиса в страната на чудесата!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати