Горска тематика за Свето кръщение

Категория:

Кръщенета

Светото тайнство Кръщение е може би едно от най-важните събития в живота. Отпразнуването на този толкова тържествен момент родителите на Моника избраха да се случи в хижа, сгушена в полите на Сакар планина. А за да бъде изцяло в унисон с невероятната локация, изработихме украса с горска тематика за Свето кръщение.

Още с „прекрачването на прага“ на хижата, гостите мигновено бяха потопени в магичната красота на горската природа. За целта, украсихме парапета на входа с бял воал и зелен евкалипт, а за още повече приказност, добавихме розови и бели рози.

По-нататък празнуващите бяха посрещнати от настанително табло, което представляваше златна решетка. На нея окачихме картончета с изображения на горски обитатели, на които разположихме номерата на масите и техните гости. За свежест добавихме и любимия ни зелен евкалипт. Светлините от лампичките, които поставихме, закачливо се прокрадваха сред зеленината и сякаш приветстваха гостите с „Добре дошли!“

Декорът за снимки представляваше дървена стена, на която окачихме голям венец с цветя и първата буква на Моника. Над окачения венец разположихме евкалапт и лампички тип крушки.

Зелената трева, върху която бе позициониран целият декор, напомняше горска поляна. Поставихме красиви пънчета с цветя и срамежливо сгушени малки таралежчета. Върху тревата настанихме и нежна фигура на сърничка – така характерен и любим горски обитател.

Целия ресторант украсихме със свежа зеленина, ароматни цветя и тематични горски елементи.

Няма как да пропуснем да споменем и сладките изкушения – апетитни локумки, ароматни кифлички, захаросани прасковки и много други, които ни върнаха към детските години. Те не само че бяха изцяло домашно производство, приготвени с много любов и уникално вкусни, но и цветово си пасваха перфектно с цялостната визия на украсата.

Украсата с горска тематика за Свето кръщение на Моника заема едно от челните места сред любимите ни украси за изминалия сезон. Вярваме, че пресъздавайки вълшебната горска атмосфера, съумяхме да заредим Моника и нейните гости с неповторима емоция, която ще остане завинаги в техните сърца!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати