Бохо градинско парти

Въпреки че метеорологичните условия не бяха на наша страна, украсата Бохо градинско парти за втория рожден ден на Бориса се получи наистина зашеметяващо. Своеволията на дъжда наложиха двукратното монтиране и демонтиране на всички елементи на украсата. Накрая срамежливото слънце все пак изгря и ни позволи да зарадваме порасналата госпожица.

Създадохме незабравима атмосфера, като облякохме мястото на събитието – зелена поляна, в бохо-племенна тема, която подплътихме с вдъхновяващи детайли. Използвахме пастелни цветове – нежно розово, приглушено жълто, небесно синьо и срамежливо лилаво. Резултатът гали сетивата по неповторим начин и сякаш ни кара да се оставим да бъдем водени от най-смелите си мечти.

Екипът ни сътвори маса от палети, около която, с грижа за удобството на малките гости, кокетно разположи красиви разноцветни възглавнички. Масата застелихме с ефирна покривка в бонбонено розово, придружено от ефектни златни точки, с което постигнахме типичния за бохо стила контраст на елементите. В средата на масата поставихме магични балони в гореизброените пастелни багри, а около балоните симетрично подредихме чинийки и чашки в тон с покривката.

Приятелите на Бориса нямаха търпение да се снимат (а и да поиграят!) в оригиналната индианска палатка – кулминация на украсата Бохо градинско парти. За палатката избрахме любимия на рожденичката розов цвят, като смело гарнирахме със закачливи пеперуди.

Тематичен постер с надпис „Добре дошли“, поставен върху дървен статив, приветливо посрещаше гостите, поканени да споделят този толкова важен за рожденичката и нейното семейство ден. Освен това, той подсказваше колко много е пораснала младата дама. Върху постера изобразихме типични бохо елементи – индианска палатка, пера, стрели и свежи цветя.

Присъстващите на вълшебното градинско парти на Бориса не пропуснаха да се насладят и на освежаващите напитки и вкусни лакомства, с които отрупахме сладката маса. Акцентирахме с цветни балони и тишлайфери в розов пастел. Кулминацията на сладките изкушения бе тортата с цветна дъга – отново изцяло в синхрон с бохо темата.

Украсата за втория рожден ден на Бориса ще остане завинаги в сърцата на всеки един от членовете на екипа на „Плам студио“. За нея ще си спомняме с широка усмивка, но и с нескрито задоволство, че все пак „съумяхме да победим“ дъжда J Благодарни сме, че въпреки обстоятелствата, успяхме да сътворим това вълшебство, превръщайки една обикновена зелена поляна в истинска бохо приказка с щастлив финал!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати