Бонбоненото кътче на Елисавета

Всяка млада дама заслужава да има свое местенце, където да бъде истинска принцеса. Днес ви каним да надникнете в едно такова съкровено и красиво място, изпълнено с неподправени детски мечти и красота – Бонбоненото кътче на Елисавета.

Сътворихме го, окрилени от вдъхновение и желание да зарадваме рожденичката, която отпразнува своя шести рожден ден.

За основа на декора комбинирахме две бели пана с пано в розов цвят. Последното изпъстрихме с нежни композиции от неустоими сърца, пеперуди и цветя.

Рамкирахме с две разкошни арки от балони. За тях избрахме съчетание от цветове в задължителни бонбонени нюанси – закачливо лилаво, свежа мента, слънчево жълто и бонбонено розово.

За да подсилим магията, между балоните поставихме дискретно блещукащи лампички, които внесоха едновременно стил и усещане за празничност.

От едната страна на декора грациозно бе “кацнала” голяма фигура на пеперуда. Тя сякаш бе влязла в ролята на пазителка на това чудно местенце, събрало най-съкровените желания на щастливата рожденичка.

За Бонбоненото кътче на Елисавета избрахме цилиндрични маси, които акцентирахме с фрагменти, в тон с цялостната визия на украсата.

Те бяха отрупани с майсторски сладки изкушения, чиято кулминация, разбира се, бе необикновената двуетажна торта.

Бонбоненото кътче на Елисавета ни накара да се върнем назад и с умиление (и мъничко сълзи в очите) да си спомним своите детски години, когато всяко момиченце бленува да бъде принцеса.

Насладете му се и вие!

Плам студио – за специалните моменти във вашия живот!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати