Бляскавите 30 на Плами

Категория:

Рождени дни

През блясъка и екстравагантността на Златната ера на Холивуд – представяме ви един запомнящ се юбилей в стила на Великия Гетсби. Бляскавите 30 на Плами остана мотото на събитието.

Несъмнено почерпихме огромна доза вдъхновение от 20-те години на миналия век и класическия роман на Фицджералд. Въз основа на тях, успешно пресъздадохме Гетсби парти с чара на естествено богатия и луксозен арт деко – разпознаваем и невероятно изразителен стил, който събужда въображението със своята пищност.

Постарахме се всеки детайл на събитието да отразява тази аристократична авангардност и романтичен шик. Тематичната украса на масите превърнахме в елегантен синтез на екзотични и класически декоративни елементи, чиято комбинация беше изискано подчертана от контрастните нюанси на черен и златен цвят.

Веселие, шампанско, злато, пера и много блясък – изтънчена и завладяваща атмосфера, подходяща за Гетсби парти и съвършено допълнена от изяществото на присъстващите гости, чиито стайлинг напълно отразяваше великолепието на стила.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати