Бляскава украса за рожден ден

Категория:

Рождени дни

Рождените дни са онези моменти в годината, в които се чувстваме по-специални, по-красиви, по-обожавани и по-мъдри. Това са празниците, а които сме в центъра на вниманието и всички онези красиви и трогващи пожелания ни връхлитат през целия ден.

Днес ще споделим с вас една грандиозна и бляскава украса за рожден ден, която всъщност бе изненада за рожденичката от нейните скъпи приятелки. Хубаво е човек да има в живота си няколко такива креативни и свежи дами, които да разчупват стереотипите и да пораждат усмивки.

За да бъде изненадата точно толкова вълнуваща, колкото приятелките на рожденичката си я представяха, избрахме да използваме бляскава стена в розово злато. Светещият надпис подсилваше еуфорията.

Балонената арка бе едновременно стилна и загадъчна. Преобладаваха балоните в черен цвят. Акцентът бяха хром балони в злато и розово злато. Голямата 4D звезда разпръскваше празнично настроение.

Бляскава украса за рожден ден е същинска експлозия, която би накарала всяка празнуваща дама да се почувства по-специална от всякога.

Удоволствие е за Плам Студио да ръсим от онзи специален прашец, който да подсилва желанието у вас да празнувате и да се забавлявате!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати