Бебешко парти

Бебешко парти или бебешкият душ, какъвто е буквалният превод, всъщност означава, че бъдещата майка ще бъде окъпана с подаръци от гостите. А те по традиция са само жени, по което си прилича с българската традиция – организирането на „погача“. Партито се прави от близка приятелка на бременната.

Ключът към страхотното бебешко парти е да се планира с мисъл (и с помощта на Плам Студио разбира се).

Основният цвят на бебешкото парти на бъдещата майка Плами, който използвахме бе светло син, защото тя бе бременна с момченце. Украсата на масата вкючваше син тишлайфер, свещи, салфетки и аранжировки с естествени цветя  от синя хортензия и бяла еустома. За всички гости имаше предназначени подаръчета меденки под различни форми- бебе, бебешко шише, бебешко боди и др. А тортата… каквото и да кажем ще бъде малко, за да опишем  красота и изящество.

Плами успя да направи снимки за спомен с всички гости на своето Бебешко парти, като за декор бяхме подготвили гирлянди с бебешки бодита.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати