„Батман украса“

Батман определено е един от най-любимите герои на момченцата. В галерията ни със снимки можете да разгледате и другите варианти за Батман украса, които до момента сме реализирали.

Създадохме украсата на Никола, използвайки кръгла арка в жълт цвят, върху която можете да забележите емблемата на батман, както и името и годините на нашия рожденик. Арката от балони допълваше украсата, а накацалите прилепи върху цилиндричните масички са акцентът. Специално изработени кутийки за пуканки, пропсове и рамка за забавни снимки, оформяха сладката маса. Да не забравим да споменем и жълтите меденки с прилепи, кейк-попсчетата и тортата, които със сигурност подсладиха гостите на тържеството.

Детската маса също беше украсена с жълта покривка, а за всяко дете имаше с  парти чашка и чинийка, както и балон с хелий.

Всеки детайл от Батман украса е от значение и ние от Плам студио го знаем и се стремим да създаваме невероятни тематични украси.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати