Батман парти

Един от основните герои на Ди Си Комикс е  залегнал в темата на нашето Батман парти, което сътворихме за четвъртия рожден ден на Ади! Обичаме предизвикателствата, които за втори път ни отправя майката на рожденика. Когато един творец развихри въображението си, се получават различни, интересни и вдъхновяващи украси.

Сладката маса на партито беше отрупана с много различни лакомства, които изпъкваха на големия жълт кръг и черните сгради (емблематични за Батман). Изработихме батмобил от картон, който напълнихме с чипс. Създадохме кутийки за пуканки, батман шишенца, пълни с жълти бонбони. Забавни пропсове и селфи рамка за снимки, табелки за храна, цифрата 4. Всички елементи бяха разработени в синхрон с тематиката- Батман парти.

Детската маса и масата за възрастните също бяха украсени. Жълти покривки и тишлайфери, черни салфетки с името на Ади. Бутилки с минерална вода и батман етикети, балони с хелий- прекрасен завършек на украсата в ресторанта.
Всеки детайл е от значение и ние от Плам студио го знаем и се стремим да създаваме невероятни тематични украси.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати