Бал „В блясък“

Категория:

Балове

Бал „В блясък“ е сред украсите, в които се влюбваме от пръв поглед. Цялостната концепция бе луксозна и бляскава. Нежно намигаща и закачливо приканваща.

Стената в цвят пудра се съчетаваше великолепно с балонената арка в розово, бял металик, розов и сребърен хром. Луксозно изглеждащата стъклена маса допълваше цялата пищност, без да създава усещане за натрапчивост.

Към украсата добавихме и статив с табела с надпис, който подсказваше за повода.

Върху масата поставихме брилянтно изглеждаща торта, която  тутакси се вписа в бляскавата концепция.

Няма как да не вмъкнем, че абитуриентката бе уникално красива. Нейният тоалет е като продължение на украсата. Почти невъзможно е да свалим поглед от феноменалната рокля в сребрист цвят.

Бал „В блясък“ ни накара да помечтаем силно и да се върнем назад във времето. Да притворим очи и да се замислим върху онези неща, приканващи човек да се чувства специален – поводите в живота, които никога не се повтарят.

Истински съвършена, сътворена с много желание, в тази украса прозира много повече от лукс и нежност. В нея присъства една женска ефирност, която не може да бъде сравнявана, защото е неповторима.

Попътен вятър на прелестната абитуриентка. Целият екип на Плам Студио и пожелаваме да мечтае и да сбъдва с лекота!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати