Алиса в страната на чудесата

„Ако всичко на света е безсмислено, какво ни пречи да си измислим някакъв смисъл!“

Всички знаем историята на малкото момиче, което пада в заешката дупка, лети бавно надолу и преговаря уроците си. А после обикаля из един толкова невероятен свят, населен с всякакви животни, странни създания, говорещи гадинки, живи карти, една Царица и един Цар, един Мартенски заек и един Шапкар, един убеден в правотата си гълъб, кондор, Перцето и онзи изключителен персонаж, Червения усмихващ се котарак.

Алиса в страната на чудесата е шедьовър в пълния смисъл на думата и ние от Плам студио много се зарадвахме, когато ни повериха да украсим 6-ят рожден ден на Йоана точно с тази тематика.

Постарахме се да сътворим чаено парти в гората, като използвахме голяма част от персонажите в Алиса в страната на чудесата. Името на детето беше изписано на така емблематичните карти за игра, а всички бонбони бяха поставени в специални чашки за чай. От всякъде надничаха шоколадови мъфинчета и както е казано в книгата: „ Винаги щом изям нещо, веднага се случва нещо интересно!” Така и направиха всички деца- похапваха и много се забавляваха. А за нас остана удовлетворението от прекрасната украса и доволните клиенти.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати