Цветовете на 2021

-

Блог

-

Plamena Boeva

Цветовете на 2021

С наближаване края на 2020 година всички ние се надяваме за края на пандемията и притесненията покрай нея. Подобно на всички Вас, ние сме развълнувани да посрещнем 2021 година, надявайки се, че това ще бъде началото на нов растеж на сватбената индустрия по целия свят. Нашето вълнение бе голямо, когато научихме, че Pantone са обявили „Цвета на годината“. Каква изненада- той не е един, а цели два! След лудата година, която преживяхме, критиците явно са били наясно, че имаме нужда от повече от един цвят. Така че без повече шум… тези цветове са „Сиво“ и „Жълто“!

Pantone казват, че жълто-сивият цветен дует за 2021 г. носи послание за сила и оптимизъм. „Трябва да почувстваме, че всичко ще стане по-ярко“, казва Лори Пресман, вицепрезидент на Института за цветовете на Pantone.

Според Pantone цветовете са избрани, за да представят „силата на духа“ и някои много необходими позитиви. Сивият цвят представлява „стабилна основа“, докато жълтият е като нашата светлина в края на тунела или слънцето в облачен ден. Заедно двата цвята показват устойчивостта на света. Те са допълват перфектно. Резултатът с използването на тази комбинация може да бъде много модерна украса или небрежна и весела декорация.

Изборът на вашата цветова схема е само началото от създаването на вашия уникален и запомнящ се ден. Включете го в покани за сватба, цялостния дизайн на сватбата. По този начин всеки детайл ще бъде перфектен. А ако се колебаете за организацията и подготовката, потърсете Плам студио. Ще осъществим мечтите Ви и ще успеете да се насладите на приказния  сватбен ден.

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.