Топ 5 на цветовете при сватбените украси през 2023г

-

Блог

-

Plamena Boeva

Топ 5 на цветовете при сватбените украси през 2023г

Не е тайна, че планирането на една сватба е обвързано с множество детайли, които трябва да се вземат под внимание. Най-напред трябва да се реши в кое време от годината ще се състои тържеството, мястото, където ще бъде церемонията, цветя, стил на рокля и още, и още.

Планирането на сватба е не само изморително, но и често пъти граничи с провал. Добрата новина е, че има професионалисти, които могат да ви отметнат в това трудоемко начинание и да ви позволят да се насладите на така важния ден в живота си – създаването на семейство.

Изборът на цветове е едно от първите неща, с които да стартирате разговора си с професионалисти. В началото този избор ще ви се стори много труден, но съвсем скоро концепцията ще се изчисти.

Създадохме класация за топ 5 цветовете при сватбените украси през 2023г. Искрено вярваме, че това ще се превърне във ваш верен наръчник и всички съмнения и колебания ще останат на заден план.

Ето и кои са най-желаните цветове при украсите:

Емералд

Това е един от най-интересните, наситени, женствени и изящни цветове. През него можем директно да надникнем в душата на другия. Разкош, който няма аналог.

Земни нюанси

Оказва се, че земните нюанси са едни от най-предпочитаните, когато става въпрос за сватбени тържества. Украсата, базирана на земните цветове, изглежда свръх великолепно. Ако я наблюдавате отстрани, у вас ще се породи мисълта, че феи са участвали при направата й.

Dusty blue

Този нюанс на синьото успява да се помни по-дълго време, за разлика от всички останали. Макар синият цвят да символизира необятното, то Dusty blue изпъква по един фантастичен начин. Той е премерен, балансиран, комбинира се лесно с други елементи и цветове и прави така, че всичко, до което се докосне, да заблести.

Viva Magenta

Този цвят вибрира със сила и енергия. Това е нюанс, който се корени в природата. Той произхожда от червения цвят, но е много по-храбър и безстрашен. Viva Magenta насърчава радостта и оптимизма. Мощен и вдъхновяващ, този цвят успява да се превърне в цвета на годината.

Лавандула

От край време лавандулата е сред най-предпочитаните цветове. През него прозира невинността, женствеността, насладата от живота. Освен това е много стилен и луксозен. Цветът е чудесен за сватбени тържества, които са с препратка към пролетта.

Изберете вашия цвят и стартирайте. Само истински професионалисти могат да направят така, че приготовленията покрай една сватба да не се предизвикателство, а наслада!

ПЛАМ Студио– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Cras tempus est non turpis condimentum, quis hendrerit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam,

Вашият коментар