Топ 5 на цветовете при сватбените украси през 2023г

-

Блог

-

Plamena Boeva

Топ 5 на цветовете при сватбените украси през 2023г

Не е тайна, че планирането на една сватба е обвързано с множество детайли, които трябва да се вземат под внимание. Най-напред трябва да се реши в кое време от годината ще се състои тържеството, мястото, където ще бъде церемонията, цветя, стил на рокля и още, и още.

Планирането на сватба е не само изморително, но и често пъти граничи с провал. Добрата новина е, че има професионалисти, които могат да ви отметнат в това трудоемко начинание и да ви позволят да се насладите на така важния ден в живота си – създаването на семейство.

Изборът на цветове е едно от първите неща, с които да стартирате разговора си с професионалисти. В началото този избор ще ви се стори много труден, но съвсем скоро концепцията ще се изчисти.

Създадохме класация за топ 5 цветовете при сватбените украси през 2023г. Искрено вярваме, че това ще се превърне във ваш верен наръчник и всички съмнения и колебания ще останат на заден план.

Ето и кои са най-желаните цветове при украсите:

Емералд

Това е един от най-интересните, наситени, женствени и изящни цветове. През него можем директно да надникнем в душата на другия. Разкош, който няма аналог.

Земни нюанси

Оказва се, че земните нюанси са едни от най-предпочитаните, когато става въпрос за сватбени тържества. Украсата, базирана на земните цветове, изглежда свръх великолепно. Ако я наблюдавате отстрани, у вас ще се породи мисълта, че феи са участвали при направата й.

Dusty blue

Този нюанс на синьото успява да се помни по-дълго време, за разлика от всички останали. Макар синият цвят да символизира необятното, то Dusty blue изпъква по един фантастичен начин. Той е премерен, балансиран, комбинира се лесно с други елементи и цветове и прави така, че всичко, до което се докосне, да заблести.

Viva Magenta

Този цвят вибрира със сила и енергия. Това е нюанс, който се корени в природата. Той произхожда от червения цвят, но е много по-храбър и безстрашен. Viva Magenta насърчава радостта и оптимизма. Мощен и вдъхновяващ, този цвят успява да се превърне в цвета на годината.

Лавандула

От край време лавандулата е сред най-предпочитаните цветове. През него прозира невинността, женствеността, насладата от живота. Освен това е много стилен и луксозен. Цветът е чудесен за сватбени тържества, които са с препратка към пролетта.

Изберете вашия цвят и стартирайте. Само истински професионалисти могат да направят така, че приготовленията покрай една сватба да не се предизвикателство, а наслада!

ПЛАМ Студио– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.

Вашият коментар